Szokatlan posztban értékelte vereségét dr. Szigeti József - És egyben a mohácsi választókat

2024. június 12. szerda 11:14

Szokatlan posztban értékelte vereségét dr. Szigeti József - És egyben a mohácsi választókat
- Ez a véleményem - válaszolta lapunk érdeklődésére dr. Szigeti József, a VAN Közéleti Egyesület sikertelenül szerepelt mohácsi polgármesterjelöltje azzal kapcsolatosan, hogy szokatlan hangvételű Facebook-posztban értékelte a voksolás eredményét, s egyben a mohácsi választókat.

 

Íme, a poszt szövege:

"Kedves Mohácsiak! Vasárnap szavazott az ország, ahogy Mohács is. Mohács ismét úgy döntött, hogy helyettünk döntsenek.

Mohács hangtalan pártkatonákat akar látni a képviselő-testületében, Mohács a várost irányító újgazdag oligarcháktól várja a fejlődést, Mohács változatlanul a fővárosi döntéshozók kegyeiért könyörög a fennmaradásért.


Mohács elhitte, hogy a helyhatósági választások legfőbb tétje a háború vagy a béke igaztalan kérdése. Mohácson néhány villogó zebra és temérdek kamu ígéret mellett néhány kampányidőszakra időzített megkezdett projekt elegendő egy választási győzelemhez.


Nem szolgálni, hanem pozícióra vágyó hűséges pártszolgákra tette a voksát a város. A legnagyobb tiszteletem és köszönetem azoknak, akik gondolkodó polgárként kiálltak a változás, a helyi érdekek képviselete mellett! Köszönöm a magam és a csapatom nevében is, akikkel többször találkoztak ebben a pár hétben, mint az újra megválasztott képviselőkkel az elmúlt évtizedben!


Köszönöm a kiállásukat, támogatásukat, a bátorságukat!"

Akinek kedve van, videón is megtekintheti mindezt:




Szigeti Józsefet megkérdeztük többek között arról, konkrétan milyen kamu ígéretekre gondolt, amire azt válaszolta, "hosszú lenne felsorolni". Hozzátette, érdemes megnézni Pávkovics Gábor 2020-as programját.

Arra is kíváncsiak voltunk, mire gondolt, amikor "hangtalan pártkatonákat" említ, s azt is, nem érzi-e úgy, hogy posztjával a mohácsi választókat is minősítette.

- Megsérteni nem akartam senkit, de ez a véleményem - mondta Szigeti József.

Kérdésünkre, mely szerint csalódott-e az eredmény miatt, röviden annyit mondott, "részben igen".

 

M. B.